DownTownLeusden schildert “Leusden”

5 maart 2022
Jongeren van DownTownLeusden hebben onder begeleiding van het bestuur van de AtelierRoute een schilderij geschilderd waarop een aantal kenmerken van de gemeente Leusden worden verbeeld.
Op 12 maart a.s om 12 uur zal het schilderij van DownTownLeusden in Fort33 geveild worden. De opbrengst gaat naar het project WoonDroom Leusden.
Fort33 sluit zichzelf ook dit jaar weer 48 uur lang op om geld in te zamelen voor het goede doel. ‘Een jaar lang Fort in 48 uur’ is de slogan. Van 11 t/m 13 maart zal Fort33 weer laten zien wat ze allemaal in huis hebben tijdens een livestream waarin er allerlei lokale kunst en cultuur te zien en horen is. De AtelierRoute Leusden Woudenberg ondersteunt deze actie van harte.
Het thema is lokale kunst en cultuur, kunstenaars worden van harte uitgenodigd om met hun aanwezigheid het belang van kunst en cultuur kenbaar te maken bij de gemeente en bevolking. Het bestuur van de AtelierRoute is op 12 maart tussen 12 en 13 uur aanwezig bij de veiling. Kom jij ook om dit project en ons te steunen?
De totale opbrengst van deze 48 uur is bestemd voor het project WoonDroom Leusden.
Het project WoonDroom steunen steunen kan door jouw aanwezigheid in Fort33 op 11 tm 13 maart, door de livestream te volgen of door jouw bijdrage in de bussen met QR code bij plaatselijk ondernemers. Kijk voor meer informatie op Stichting WoonDroom Leusden https://www.woondroomleusden.nl en Fort33 https://fort33.nl
Het grote schilderij is voor 500 euro verkocht aan AFAS Leusden.
Onderstaande schilderijen van de jonge kunstenaars zijn te zien tijdens de AtelierRoute op 23 en 24 april in Fort33

Onze sponsoren