Inschrijven voor de AtelierRoute 2024 kan NU

14 januari 2024

Quirine van Mourik, voorzitter van de AtelierRoute Leusden Woudenberg nodigt je van harte uit om je in te schrijven voor de AtelierRoute 2024.

Om de nieuwe mensen gelegenheid te geven zich goed voor te bereiden, is er gekozen om de AtelierRoute in het weekend van 7 t/m 9 juni plaats te laten vinden in plaats van eind april.

Dit betekent dat je als deelnemer ook iets meer tijd hebt om in te schrijven en voor te bereiden. Je kunt je inschrijven tot 1 maart 2024.
Let op: een extra voorwaarde dit jaar is dat alle deelnemers zelf een expositieruimte moeten regelen.

Verder zal alles verlopen volgens het draaiboek van vorig jaar. Deze werkwijze is goed bevallen en biedt een stabiele basis voor zowel organisatie als deelnemers. Er komt dus zoals je gewend bent weer een deelnemersavond. Deze zal waarschijnlijk in maart plaatsvinden. Zodra de inschrijving gesloten is, zullen we de uitnodigingen hiervoor versturen.

Ook de begeleiding van jong talent gaat gewoon door, net als het maatschappelijk project. In het kader van hun 65-jarig jubileum zullen kunstwerken van de bewoners van Stichting Reinaerde uit Woudenberg worden opgenomen in de AtelierRoute. Ook wordt gekeken of er voor hen nog een leuke activiteit georganiseerd kan worden. Voor de locatie van de overzichtstentoonstelling is opnieuw gekozen voor Fort33.

Het thema van dit jaar is ‘In beweging’. Een zeer toepasselijk thema voor 2024. Omdat de organisatie van de route in beweging is en om de vele bezoekers die de AtelierRoute op de fiets afleggen. Maar vooral omdat de wereld op veel fronten in beweging is. Politiek zijn er verschuivingen, er zijn letterlijk aardverschuivingen geweest in meerdere landen, maatschappelijk bewegen mensen van elkaar af of juist naar elkaar toe en er zijn weer Olympische Spelen. Wij zien graag in (een deel van) jouw werk terug hoe je beweging ervaart. Dus stuur jouw mooiste, beste, indrukwekkendste werk in beweging naar ons toe. Eén van deze werken zal geplaatst worden op de voorpagina van het routeboekje. Mail jouw bijdrage voor 1 maart as aan info@atelierroute.org.


De inschrijving voor de AtelierRoute 2024 is geopend. Doe jij dit jaar ook weer mee? Schrijf je dan snel in via onderstaande inschrijfknop en vergeet niet alle velden in te vullen.

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Vergeet niet op ‘VERZEND’ te drukken. Desgewenst kun je het inschrijfformulier voor jezelf printen.

Heb je een mail ontvangen, meld je dan aan via deze mail.

Inschrijving is mogelijk tot 1 maart a.s. of zoveel eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt.


Onze sponsoren