Inschrijven voor de Route 2022

14 november 2021

Je kunt je van 15 november tot en met 31 december 2021 inschrijven als deelnemer aan de Route 2022

Alleen ‘eigen werk’

Deelname is alleen toegestaan met eigen werk. Het is niet de bedoeling dat je in jouw atelier of expositieruimte werk van anderen exposeert die niet onder hun eigen naam deelnemen aan de Kunst- en AtelierRoute. Wel kunnen meerdere kunstenaars onder eigen naam op één adres exposeren. Het aantal deelnemers per adres is ter beoordeling van de organisatie.

Wat wordt van de kunstenaars verwacht?

  • Dat de kunstenaar de persoonlijke kunstenaarspagina op de website van de AtelierRoute zelfstandig vult en actueel houdt.
  • Dat de kunstenaar jaarlijks minimaal vijf nieuwe werken produceert en deze plaatst op de persoonlijk kunstenaarspagina.
  • Dat de kunstenaar minimaal één kunstwerk maakt wat aansluit bij het thema “Diversiteit” en deze deelt op de persoonlijke kunstenaarspagina van de AtelierRoute en exposeert tijdens de Open AtelierRoute in april 2022.
  • Dat er geen aanstootgevend of grievend werk geplaatst wordt.
  • Dat de kunstenaar een eigen website, facebookpagina of Instagram account heeft of deze aanmaakt en vermeldt op de kunstenaarspagina.
  • Dat de kunstenaar tussen 1 januari en 1 februari 2022 zijn persoonlijke kunstenaarspagina heeft bijgewerkt met duidelijke foto’s van recente kunstwerken en biografie.

Nieuwe deelnemers
Met nieuwe deelnemers voeren wij een kennismakingsgesprek. We willen dan ook graag wat recent werk zien.

Met vragen over en voor eventuele ondersteuning bij het onderhouden van je persoonlijke Kunstenaars-pagina op de website van de AtelierRoute kun je mailen aan info@atelierroute.org

 

Onze sponsoren