Anita Valk – Levka

Schilderijen

Na een loopbaan in sociaal werk besloot ik 10 jaar geleden mij volledig te richten op het maken van kunst. Mijn werk is het resultaat van intuïtief bezig zijn met wat er in mij opkomt om mij dan te laten verrassen door wat er ontstaat. Het resultaat is een schilderij, veelal abstract, waarvan het kleurgebruik sfeer en de inspiratie geeft. Het brengt het onderbewuste naar boven.

De monumentale kunstwerken bouw ik laag na laag op met acryl en additieven. Elke laag geeft zo de kleur en structuur door. Het schilderij kan de kijker verrassen, deze is vrij om eigen interpretatie en gevoel te vertalen. Het werk heeft geen uitleg meer nodig.
De rust van mijn woonomgeving en het contact met mensen is mijn inspiratiebron. Ik heb lessen en workshops gevolgd bij verschillende Nederlandse kunstenaars.

Het geeft mij voldoening als de kijker geboeid en geraakt wordt door mijn werk, en zijn of haar eigen verhaal kan vertellen bij wat hij/zij ervaart.  Inmiddels hangt een aantal van mijn schilderijen in Nederland en in het buitenland (Zweden, USA, Portugal) op mooie locaties. Ook is mijn werk inmiddels te zien in bekende Nederlandse bedrijven; het kleurgebruik in mijn werk geeft sfeer en inspiratie.
Ik heb een aantal maal in opdracht gewerkt, heb je een specifieke wens neem dan contact met mij op.  Kom gerust eens kijken in mijn atelier in Leusden en bel voor een afspraak (06-27050203) welkom!

Contact?

Adres atelier: Olmenlaan 8, 3831AV Leusden

Expositie adres: Atelier 5, Olmenlaan 8, 3833 AV Leusden

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren