Gerlina Pols

Textiel, Mixed media

“Kunst maken is de ontdekkingstocht voor mijn ziel”.

Mijn naam is Gerlina Pols
Als kind was ik altijd buiten te vinden en zwierf door het bos en langs de rivier, leefde bij de seizoenen en kon spelen met alles wat vinden was in de natuur. Vrijheid, genieten van de schepping en het mijn eigen gang kunnen gaan, is wat mij tot op de dag van vandaag kenmerkt.

Kunst maken is mijn taal om mij uit te kunnen drukken en om te verwerken wat er binnen in mij leeft. Het werken met textiel heeft mijn voorkeur. Het is gemakkelijk te vormen, het heeft geschiedenis, is van alle dag en vaak ook bijzonder. Textiel, samen met foto’s en vindsels uit de natuur, gebruik ik om weer te geven wat in mij leeft. Soms is het een lange zoektocht, maar altijd weer verrassend en vaak heel persoonlijk en kwetsbaar. Soms is het moeilijk om een werk los te laten en te tonen. Maar als ik een ander erdoor kan treffen, op welke manier dan ook, ben ik blij.

Om mij te ontwikkelen heb ik verschillende workshops en cursussen gevolgd. Inmei 2017 heb ik het Masterjaar textiel positief afgerond bij de DIY Textile school in Amsterdam.

Zie mijn website voor meer informatie; www.gerlinapols.exto.nl

Contact?

Expositie adres: Atelier 21, Hessenweg 57

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren