Hanneke de Groot

Hout, Schilderijen, Tekeningen

De naam die ik gebruik om mijn werk te laten zien, is geïnspireerd op de familienaam Marie. Deze naam staat voor mij voor de sterke vrouwen in mijn familie. Het staat voor een kleurrijk leven leiden, moedig en avontuurlijk zijn en je eigen grenzen verleggen. Kleurrijk gaat natuurlijk over kleuren, maar ook over veelzijdigheid. En dit is iets wat mij kenmerkt. Ik werk met hout, ik schilder en teken. Ik creëer in tastbaar 3D, of laat het 3D lijken op papier. De technieken en materialen lopen uiteen. Ik gebruik penselen en potloden, maar ook gutsen en houtsnijmessen. En binnenkort zelfs een handbijl. Voor mij is echter het gevoel van creëren hetzelfde. Voor mij is bezig zijn met kunst, het creëren een avontuurlijk proces, zonder grenzen. En het allerbelangrijkste, een grote bron van plezier!

Zolang ik me kan herinneren, is schilderen en tekenen mijn grootste hobby geweest. Ik heb geen kunstenaarsopleiding gevolgd, ik ben autodidact. Altijd ben ik bezig met mij te ontwikkelen en nieuwe materialen te verkennen. Om werk te maken zoals ik het voor me zie en om mijzelf uit te blijven dagen.
Op mijn Instagram pagina kan je meer van mijn werk bekijken. Als je vragen hebt, voel je vrij om contact met me op te nemen!

Contact?

Adres atelier: Woudenberg

Etalage adres KunstKijkRoute 1 t/m 18 april: Eerenbeemt Makelaardij Dorpsstraat 1 Woudenberg

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren