Hans Fontijn

Schilderijen

In mij zit een onverklaarbare behoefte om te creëren. Vroeger was ik altijd aan het tekenen en ontwerpen. Mijn schilderavontuur begon in de jaren negentig. In die periode schilderde ik graag de natuur en portretten. Wat later zette ik mijn eerste stappen in de abstracte kunst. Helaas nam ik er steeds minder tijd voor.

Omdat onze woonkamer nogal hol klonk, suggereerde iemand om het schilderen weer op te pakken. Doeken aan de muur zouden de boel wat dempen. Ik ben daarom weer gaan schilderen en sindsdien is er geen houden meer aan. De ideeën blijven maar stromen. Door het internet heb ik de beschikking over schilderlessen, technieken en ideeën uit de hele wereld. Ik combineer technieken en ideeën om tot een uniek werk te komen.
Als kunstschilder wil ik mij laten sturen door mijn gevoel. Soms is een schilderij vooraf uitgedacht. Soms laat ik een schilderij ontstaan. Ik start dan met een idee en laat het langzaam groeien naar het eindresultaat.

De kunstenaars van de Atelier Route zijn fantastisch. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik in deze kring ben opgenomen.

Wat ik nog meer doe in de creatieve hoek vind je op mijn website www.Sylgo.nl. Onder de button “meer” tref je o.a. muziek.

Contact?

Adres atelier: Terberghorst 14, 3833 WN Leusden

Etalage adres KunstKijkRoute 1 t/m 18 april: Kienia Industriele Automatisering Kooikersgracht 6 Leusden

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren