Hennie van de Klundert

Het is al weer voor de 7e keer dat ik meedoe met de Open Atelier Route. Ik vind het erg leuk als u (weer) wilt komen kijken en zet daarom,
tijdens de Atelier Route, mijn atelier wijd open. Om de keus nog iets makkelijker te maken vertel ik u in het kort iets over mijzelf.

Vanuit mijn vakgebied (ik heb een schildersbedrijf gehad) ben ik vanaf mijn 15e jaar al bezig met verf en kleur, terwijl ik als jochie van 8 jaar al mijn eerste tekenbord (met houten tekenhaak) kreeg, van mijn broer, voor mijn verjaardag. Al vroeg had ik ook interesse voor het grafische vak en dat heb ik nog steeds. Maar schilderen is toch de hoofdmoot. Ik maak voornamelijk schilderijen. Zowel op doek als op geprepareerd papier. Ook maak ik graag (pen)-tekeningen, aquarellen, etsen en monotypes. U ziet, er is van alles wel wat.

Ik ben al ca. 30 jaar actief met deze disciplines middels cursussen en (nog steeds) lid van het “schildersatelier“ via Scholen in de Kunst te Amersfoort. Ik ben niet van een bepaalde stijl, alhoewel ik soms met een enkele uitzondering, redelijk modern figuratief werk maak.

Als u graag schilderijen ziet dan nodig ik u hiermee uit om te komen kijken.

Hallo allemaal,

Ik ben Hennie van de Klundert en heet u welkom in mijn atelier.
Wie weet is de Corona nu over maar ik neem u toch graag mee
naar de overkant ( zelfde adres ) waar mijn expositieruimte is.

Hier kunt u ongestoord rondkijken zonder dat u andere mensen ( indien er nog Corona is ) zult tegenkomen.

U kunt dit geheel zonder risico doen ( indien er nog Corona zou zijn )  omdat er in een aparte ruimte wordt geëxposeerd, een apart huisje,
los van mijn atelier, en op afspraak dus iedereen is van harte welkom.  Wél graag (indien er nog Corona is ) een mondkapje meenemen.

Ik nodig u dus hiermee uit om naar mijn kunst te komen kijken.

Indien nog nodig dan kunt U kunt een afspraak maken via telefoonnummer   06- 20995719   of    033-494 55 76

OF VIA DE MAIL :  hvdklundert@ziggo.nl

 

DUS,…..VAN HARTE WELKOM !!!

Contact?

Adres atelier: Hessenweg 6, 3835 PS Stoutenburg

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren