Hennie van de Klundert

Druktechnieken, Schilderijen, Tekeningen

Het is al weer voor de 9e keer dat ik meedoe met de Open Atelier Route. Ik vind het erg leuk als u (weer) wilt komen kijken en zet daarom, 
tijdens de Atelier Route, mijn atelier wijd open. Om de keus nog iets makkelijker te maken vertel ik u in het kort iets over mijzelf.

Vanuit mijn vakgebied (ik heb een schildersbedrijf gehad) ben ik vanaf mijn 15e jaar al bezig met verf en kleur, terwijl ik als jochie van 8 jaar al mijn eerste tekenbord (met houten tekenhaak) kreeg, van mijn broer, voor mijn verjaardag. Al vroeg had ik ook interesse voor het grafische vak en dat heb ik nog steeds. Maar schilderen is toch de hoofdmoot. Ik maak voornamelijk schilderijen. Zowel op doek als op geprepareerd papier. Ook maak ik graag (pen)-tekeningen, aquarellen, etsen en monotypes. U ziet, er is van alles wel wat.

Ik ben al ca. 35 jaar actief met deze disciplines middels cursussen en (nog steeds) lid van het “schildersatelier“ via Scholen in de Kunst te Amersfoort. Ik ben niet van een bepaalde stijl, alhoewel ik soms met een enkele uitzondering, redelijk modern figuratief werk maak.   Als u graag schilderijen ziet dan heet ik u van harte welkom in mijn atelier.

Als  klap op de vuurpijl heb ik tijdens de atelierroute nu 3 extra exposant  in mijn atelier.
Ten eerste Henk Jan van Boeijen, hij fotografeert prachtige objecten en voorstellingen op zijn eigen kunstzinnige wijze,
en dan zijn er NOG 2  nieuwe kunstenaars aanwezig om u te verwonderen met hun prachtige schildrijen !!

Dus wel 4 artiesten waarop u zich kunt verheugen.

U bent,…..VAN HARTE WELKOM !!!

 

PS.  Er is ook een prachtige eigen HOUTDRUK te koop voor heeeel weinig !!  Dus,……….tot ziens !!

Contact?

Adres atelier: Hessenweg 6, 3835 PJ Stoutenburg

Expositie adres: Atelier 16, Hessenweg 6, 3835 PJ Stoutenburg

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren