Joke Albers

Schilderijen

De zoektocht naar kleuren, sfeer, compositie en het experimenteren met technieken is mij niet vreemd en verwerk ik al ruim 25 jaar in mijn schilderwerken. Ooit begonnen met aquarel waarbij durf en spontaniteit een grote rol spelen en al snel uitgebreid met acryl en pastel. Ik heb geen vast opgelegde manier van werken. Keer op keer blijft het een soort van aftasten waarom iets wel of niet aanspreekt en is een schilderwerkstuk een nieuwe uitdaging.

De werken zijn erg divers, soms uitgewerkt tot in het kleinste detail en andere ontstaan door eigen denkbeeld. Het coloriet zet ik sterk aan waardoor met name bij aquarel aan kracht wordt gewonnen. Hierbij probeer ik de zeggingskracht van een werk te versterken.

Mijn werken bestaan uit een ruime diversiteit want er zijn vele aspecten die mij interesseren en tijdens het werken blijft het steeds opnieuw verbazend wat zich “onbewust” aandient. Kunst is niet alleen kijken maar ook zien en voelen, het moet je raken en dat probeer ik over te brengen. Ik exposeer met veel plezier al vele jaren in Nederland.
Joke’s Art Atelier is te bezoeken in Woudenberg, waar tevens met regelmaat geheel verzorgde workshops acryl schilderen worden gegeven. Een heerlijke dag waarop veel geleerd wordt en geschikt is voor beginners en gevorderden. De uitgebreide versie vindt u terug op mijn website. Indien u belangstelling hebt voor een schilderwerk kunt u contact met mij opnemen via mijn website.

Contact?

Adres atelier: van Beeklaan 9, 3931 WC Woudenberg

Expositie adres: Atelier 1, van Beeklaan 9, 3931 WC Woudenberg

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren