Jolanda van den Hengel

Beelden

VERSLOOT SteenKunst
Mijn leven is in balans als ik naast mijn werk creatief kan zijn. Enkele jaren geleden ben ik mij gaan richten op het bewerken van speksteen en seleniet tot beeldende kunst of zoals ik het zelf graag noem: Steenkunst. Ik werk onder de naam Versloot SteenKunst. Ik gebruik als sokkel graag staal of eikenhout en dan het liefst met een imperfect detail. Afgekeurd door de 1e eigenaar of met een historische achtergrond. Iedere week ben ik wel een ochtend aan het werk in het atelier van de Beeldhouwgroep Postweg 7 in Achterveld, een heerlijke landelijke locatie. 

Naast beeldend kunstenaar ben ik ook Rouw & Stervensbegeleider. Beeldhouwen zet ik graag in als creatieve therapie in de privé-cursus Rouwend Beeldhouwen. Zelf een beeld maken ter herinnering aan iemand of een periode in je leven. Die zo niet vergeten wordt en er gewoon tastbaar aanwezig mag zijn. 

Naast de AtelierRoute is een kleine collectie van mijn werk te zien op de volgende locaties:
Kontakt der Kontinenten, Soesterberg : januari 2023 t/m medio april 2023
Postweg 7, Achterveld: 22 &23 april 2023 Atelierroute Leusden|Woudenberg

Exposities in verleden: 2019 Atelier Brigit, Huizen | 2020 House of Arts, Woerden | 2020/2021 Mariënhof, Amersfoort | 2021/2022 Kontakt der Kontinenten, Soesterberg 

Interesse n.a.v. bezoek website of expositie? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

website: versloot.eu
#beeldhouwen #steenkunst #rouwendbeeldhouwen #rouw

Contact?

Adres atelier: Atelier 12

Expositie adres: Beeldhouwgroep Postweg 7, 3831 SE Leusden

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren