Josefine Georgine

Glas, Druktechnieken, Mixed media, Schilderijen, Tekeningen

Josefine Georgine is een kunstenaar met een passie voor plantkunde en natuurlijke historie.

Ze is altijd gefascineerd geweest door de schoonheid en ingewikkeldheid van planten en bloemen, en haar kunst weerspiegelt deze fascinatie.

Josefine begon haar carrière als kunstenaar door traditionele kunsttechnieken te bestuderen, maar ontdekte al snel het potentieel van digitale media om de complexiteit en diversiteit van planten en bloemen vast te leggen. Ze begon digitale kunstwerken te maken met een verscheidenheid aan soorten van over de hele wereld.

Naast het maken van digitale kunstwerken, werkt Josefine ook aan bewustwording over het belang van het behoud van natuurlijke habitats en biodiversiteit.

Ze gelooft dat kunst een krachtig hulpmiddel kan zijn om mensen te onderwijzen en te inspireren om actie te ondernemen om het milieu te beschermen.

Josefine blijft nieuwe en opwindende stukken maken, waarbij ze altijd de grenzen van digitale kunst verlegt en nieuwe manieren onderzoekt om de schoonheid van de natuurlijke wereld vast te leggen. Ze wordt beschouwd als een leidende figuur op het gebied van digitale botanische kunst en wordt gevierd vanwege haar vermogen om de elegantie en het wonder van de botanische wereld tot leven te brengen in een digitaal formaat.

Contact?

Adres atelier: Meent 13 3931MD Woudenberg

Expositie adres: Atelier 22, Meent 13 3931MD Woudenberg

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren