Flower Power Woman te zien in het Fort 33 Leusden
MarYane Nas

Schilderijen

Hallo, leuk dat je kijkt.

Heerlijk weer een leuke Atelier Route met een kleurrijk thema.

Mijn inspiratie voor het schilderij : Flower Power
Mijn vrouwen portret met bloemen en vogels, te zien op de Overzichts Tentoonstelling, Fort 33 Leusden. Techniek: olie op canvas 60x 90 cm groot.
Opleiding: School voor Bewustzijn en Kunstzinnige Therapie Cochenille, Zutphen. Driejarige Kunst Opleiding KIO, Hoger Pedagogisch Onderwijs, Windesheim, Zwolle. Midden-IJssel school, Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs, tekenen en schilderen. Creatieve Handvaardigheid voor Jeugdvorming. Het liefst portretten, daarnaast stillevens en dieren. Cursussen en workshops gevolgd bij: Myro Slawa, Jan Slijkhuis, Vladimir Volegov, Riet Bloem, Arben Brahimaj, Alexandra Nedzvetskaya en Irina Kotova en Odette Lansink. Inspiratie krijg ik van veel museum bezoek, natuur en oude meesters: Gauguin, Giacometti, Vermeer, Rembrandt, van Gogh, William Turner, Henk Helmantel, maar ook hedendaagse kunstenaars: Marius van Dokkum, Tjalf Sparnaay.
Mijn werk is kleurrijk en zeer wisselend in formaat en thema. Ik streef ernaar dat het onderwerp uitdaagt om naar te kijken, ook voor een langere tijd.

Tijdens de Open Atelier Route geef ik een
Demonstratie Dry Brush olie Techniek.
Je bent van harte welkom.

Inschrijven Workshop Dry Brush olie techniek:
Op maandag 1 mei van 13:30 tot 16:00 uur.

TonSurTonArt Cursussen:

Met veel plezier geef ik les in mijn zolder atelier, zowel in aquarel- acryl en olieverf. Dit is zowel voor beginners als gevorderden. Boven in mijn atelier heb ik de hele dag geweldig licht om te schilderen. Je bent vrij wat je wil schilderen. Ik begeleid je in je hele leerproces, stijl en wat jij wil weten en wil leren. Aan de orde komen: grondvormen, opbouw beeld, kleurenleer, materiaal kennis en gebruik hiervan.  Met maximaal 5 cursisten krijg je veel aandacht. Kijk op mijn website voor meer informatie.

AtelierRoute: op 22 en 23 april 2023 van 12 tot 17 uur.
Exporuimte : achtertuin van Hondsdraf 26 Leusden.
Ook bereikbaar via het Parkeerterrein van de Gagelhof.
Je kunt ook gelijk bij Winfried Wustefeld kijken.

 

Contact?

Adres atelier: Hondsdraf 26, 3831 AS Leusden

Expositie adres: Atelier 8, in de achtertuin van Hondsdraf 26, 3831 AS Leusden

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren