Myrtille Offermans

Mixed media, Schilderijen, Tekeningen

Van kinds af aan ben ik al creatief bezig geweest. Mijn moeder was activiteitenbegeleidster en onze zolder stond vol met materialen zoals lappen stof, wol, papier, kralen en een spinnenwiel. Ik kon mij daar creatief uitleven en heb mij op die zolder dan ook heel wat uren vermaakt. Ook heb ik toen veel cursussen gedaan bij Project en Woudenberg maakt Woudenberg wijzer.

Tijdens mijn bouwkundige opleiding en werkende leven ben ik bezig geweest met vormgeving, architectuur en interieur. In de loop der tijd ben ik het creatieve, het met je handen bezig zijn, kwijt geraakt. Nadat ik mijn hobby paardrijden in 2006 vaarwel had gezegd ging het toch weer kriebelen en heb ik mij opgegeven voor een cursus tekenen en schilderen. Dit smaakte naar meer!

Sinds 2006 volg ik wekelijks een cursus model- en portrettekenen, af en toe masterclasses en vanaf 2019 volg ik wekelijks een cursus pastel. Mijn favoriete technieken zijn olieverf, pastel, aquarel, acryl en mixed media. Ik maak werk in diverse stijlen zoals te zien is op de door mijzelf ontworpen website  www.myrtilleoffermans.nl. Ook geef ik les (softpastelkrijt) bij Kunst en Cultuur in het cultuurhuis in Woudenberg.

 

Contact?

Adres atelier: Willem de Zwijgerlaan 3, 3931 KL Woudenberg

Expositie adres: Atelier 19, Parklaan 10a, 3931 KK Woudenberg

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren