Remke van Schaik

Schilderijen

Ik ben begonnen met schilderen in 2010 en had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik heb nu de beschikking over mijn eigen atelier in onze woning. Ik kan me hier heerlijk terugtrekken en uitleven. 

Mijn schilderstijl is realistisch. Ik werk vooral met acryl- en olieverf. Mijn werken zijn vaak kleurrijk. Ik maak geen kunstwerk in opdracht. Ik kan dan onvoldoende mijn eigen gevoel erin leggen. Ik wil in alle vrijheid kunnen schilderen.

Ik ben als autodidact begonnen en volg nog steeds cursussen en workshops. Bijvoorbeeld  bij ervaren kunstenaars, zoals Evelien Kooloos en Ardy Methorst en via internet bij “Ik wil schilderen”.

Ik ben dit jaar begonnen om ook met ronde schilderijen te werken. Geeft weer een andere dimensie.

De afgelopen jaren heb ik meerdere exposities gehad in Woudenberg, Scherpenzeel en Achterveld. Op 8 en 9 juni 2024 doe ik weer met de Atelier Route Leusden-Woudenberg. Mijn expositieadres is bij de Kruif Accountants. Ekris 42 in Woudenberg (atelier 22 op het routekaartje) . Een mooie landelijke omgeving tussen Woudenberg en Leusden. Goed te bereiken met fiets en auto.

Wil je nu al een kijkje komen nemen bij mijn schilderijen? Dat is geen probleem. Stuur een mail naar kunst.remke@gmail.com en ik neem contact met je op.

Bekijk hier ook mijn ander werk.

Contact?

Adres atelier: Schanspark 12, 3931 KV Woudenberg

Expositie adres: Ekris 42, 3931PX, Woudenberg

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren