Rietje Smal

Mixed media, Schilderijen

Ik heb een grote liefde voor de natuur met alles wat leeft, groeit en bloeit, in de natuur ervaar ik echte vrijheid en daar haal ik de inspiratie voor mijn werk. In mijn schilderijen verwerk ik mijn ervaringen, emoties en belevingen, gebruik makend van verschillende technieken en materialen. Mijn abstracte werken zijn soms duidelijk herkenbaar, maar soms ook heeft het enige uitleg nodig.

“Kunst kijken is een beleving” Ik hoop dat de kijker blijft kijken en ontdekken en in mijn werk zijn eigen beleving ervaart. Ik nodig de kijker uit om vanuit nieuwsgierigheid te kijken alvorens te oordelen. Daar waar het oordeel begint eindigt de nieuwsgierigheid. Kunst is wederkerig, het zegt iets over de maker en de ontvanger.

Naast zelf schilderen coach ik mensen om vanuit hun gevoel abstract te schilderen. Gevoelens die moeilijk te verwoorden zijn in kleur toevertrouwen aan het doek, daar help ik je graag bij. Maar ook een dag(deel) abstract schilderen is mogelijk. Meer informatie vind je op mijn website.

Mijn werk zoekt een muur om te mogen hangen: exposeren, kopen, huren of lenen het is allemaal bespreekbaar.

Je bent  van harte welkom op de site en in het atelier van RietjeArt. Wil je een kijkje nemen in het depot & atelier, mail me  rietje@rietjeart.nl of bel  06-12523257 en we maken een afspraak.

Tijdens de AtelierRoute op 23 en 24 april 2022 nodig ik jou van harte uit in mijn tuin en atelier, Huize Smalletjes op de Driesprong Stoutenburg.

Contact?

Adres atelier: RietjeArt, Horsterweg 1, 3835 PR Stoutenburg

Expositie adres: Atelier 28, Horsterweg 1, 3835 PR Stoutenburg

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren