Rietje Smal

Mixed media, Schilderijen

Ik heb een grote liefde voor de natuur met alles wat leeft, groeit en bloeit, in de natuur ervaar ik echte vrijheid en daar haal ik de inspiratie voor mijn werk. In mijn schilderijen verwerk ik mijn ervaringen, emoties en belevingen, gebruik makend van verschillende technieken en materialen. Mijn abstracte werken zijn soms duidelijk herkenbaar, maar soms ook heeft het enige uitleg nodig.

“Kunst kijken is een beleving” Ik hoop dat de kijker blijft kijken en ontdekken en in mijn werk zijn eigen beleving ervaart.

Naast zelf schilderen coach ik mensen om vanuit hun gevoel abstract te schilderen. Gevoelens die moeilijk te verwoorden zijn in kleur toevertrouwen aan het doek, daar help ik je graag bij. Maar ook een dag(deel) abstract schilderen is mogelijk. Meer informatie vind je op mijn website.

Tijdens de KunstKijkRoute langs etalage’s kun je mijn “Ode aan het Nederlandse landschap” schilderijen zien in de etalage van Baas Optiek in de Hamershof in Leusden. Wip gerust binnen en vraag mijn kaartje.

Mijn werk zoekt een muur om te mogen hangen: exposeren, kopen, huren of lenen het is allemaal bespreekbaar.

Je bent  van harte welkom op de site en in het atelier van RietjeArt. Wil je een kijkje nemen in het depot & atelier, mail me en we maken een afspraak rietje@rietjeart.nl

 

Contact?

Adres atelier: RietjeArt, Horsterweg 1, 3835 PR Stoutenburg

Etalage adres KunstKijkRoute 1 t/m 18 april: Baas Optiek t Plein 34 Leusden

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren