Rina Herder

Fotografie, Schilderijen

Al vele jaren heeft fotograferen mijn interesse. Door me aan te sluiten bij een fotoclub en workshops en cursussen te volgen heb ik me ontwikkeld tot een allround fotograaf. Het afgelopen jaar heb ik een opleiding tot vakfotograaf gevolgd. Portretfotografie heeft vooral mijn interesse. Ik doe dit op locatie of werk in een studio die ik tot mijn beschikking heb. Het werk wat ik in opdracht maak is heel divers, maar ik kan ook genieten van vrij werk waarin ik de grenzen van mijn eigen creativiteit opzoek. Mijn motto: iedereen verdient een mooie foto.

Ik werk graag met mensen, werk veelal op gevoel, graag stel ik mensen op hun gemak zodat ze genieten tijdens het foto’s maken en tevreden zijn met het resultaat.  Als ik daarbij ook een emotie kan los maken is mijn foto geslaagd.

Naast portret en newborn fotografie houd ik me ook bezig met familie-, zakelijk en product fotografie. Regelmatig krijg ik hiervoor opdrachten die ik met veel plezier doe. Verder varieert mijn vrije werk van landschap, tot straat, concert en theater fotografie.

Met het meedoen aan de Open Atelier Route hoop ik jullie te inspireren en te laten genieten van mijn werk op een unieke locatie net buiten ons dorp, hoe leuk is dat!

Contact?

Adres atelier: Jan van Arkelweg

Expositie adres: Atelier 26, Schaapskooi, Achterveldseweg 41, 3792 ND Achterveld

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren