Rina Herder

Al vele jaren heeft fotograferen mijn interesse. Door me aan te sluiten bij een fotoclub en workshops en cursussen te volgen heb ik me ontwikkeld tot een allround fotograaf. Portretfotografie heeft vooral mijn interesse. Ik doe dit op locatie of werk in een studio die ik tot mijn beschikking heb. Soms werk ik in opdracht waarbij ik aan een bepaalde vraag moet voldoen maar ik kan ook genieten van vrij werk waarin ik de grenzen van mijn eigen creativiteit opzoek.

Ik werk graag met mensen, werk veelal op gevoel, waarbij mijn uitgangspunt altijd is om ‘de mens’ te laten zien in al zijn facetten. Om de kijker het verhaal achter de persoon en hun leven weer te geven. Als ik daarbij ook een emotie kan los maken is mijn foto geslaagd. Dat is in ieder geval mijn streven.

Naast portretfotografie houd ik me ook bezig met familie-, new born en product fotografie. Regelmatig krijg ik hiervoor opdrachten die ik met veel plezier doe. Verder varieert mijn vrije werk van landschap, concert en theaterfestivals waar bij mij ook een grote voorliefde ligt.

Met het meedoen aan de Open Atelier Route hoop ik jullie te inspireren en te laten genieten van mijn werk op een unieke locatie net buiten ons dorp, hoe leuk is dat!

Contact?

Adres atelier: Jan van Arkelweg

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren