Wim Lanser

Als fotograaf werk ik vaak in opdracht en dan met name voor theaterfotografie en reisfotografie, maar ook voor portretten wordt ik gevraagd zowel op locatie als in mijn eigen studio. 

In de tijd die over is probeer ik vrij werk te maken, ik ben dol op structuren en details van een groter geheel, waarbij je als kijker geprikkeld wordt met de vraag; ‘ wat zie ik nou?’. Maar de laatste jaren hou ik mij ook steeds meer bezig met smartphone fotografie. Wat ontzettend leuk en uitdagend is om te doen. Ik zeg altijd het gaat om het beeld niet waar het mee gemaakt is. Je hebt dus helemaal geen dure apparatuur mogelijk om mooie foto’s te maken. De grote truc is dat bij smartphone fotografie alles op de smartphone of tablet gedaan wordt, ook dus de nabewerking. Er komt geen PC aan te pas.

Bij de komende expositie in Achterveld toon ik alleen foto’s die met de iPhone gemaakt zijn en ook bewerkt, waarbij soms hele nieuwe (fantasie)beelden zijn gecreëerd. Wil je smartphone-fotografie ook onder de knie krijgen (en dan met name de nabewerking), dat kan want ik geef ook smartphone-fotografie workshops. Heb je interesse, bel of mail mij dan! De workshops geef ik in onze twee eeuwen oude schaapskooi in Achterveld, waar ook mijn fotostudio voor o.a. portret- en/of dierenfotografie te vinden is.

Je bent daar dus van harte welkom voor een fotoshoot of een workshop.

Voor de komende Atelier route kan je mijn werk bekijken in de etalages van het coörperatiegebouw aan het Vorplein in Achterveld. Iets gezien wat tot de verbeelding spreekt en ook al plekje in gedachten waar het zou kunnen hangen, neem dan contact met mij op want het werk is gewoon te koop en ik kom het werk persoonlijk afleveren. De prijzen staan vermeld in de etalage.

Contact?

Adres atelier: Achterveldseweg 41, Achterveld

Ander werk van mij

Klik op het beeld om de volledige kunstwerken te kunnen zien.

Onze sponsoren