Kunst verwonderaar

Hieronder worden 6 willekeurige kunstwerken van deelnemende kunstenaars getoond.

Vind je een kunstwerk mooi? Kijk dan naar de andere kunstwerken van dezelfde kunstenaar door met je muis over de tegel te gaan en op de pijltjes te klikken. Of klik op het kunstwerk om direct naar de Kunstenaars-pagina te gaan. Er zijn ca. 600 kunstwerken te bewonderen van ruim 60 kunstenaars. Laat je verrassen! 

Nog 6 kunstwerken

In de periode van 1 t/m 18 april 2021 vindt de KunstKijkRoute plaats. Er zijn dan kunstwerken te zien in 26 etalages verdeeld over Leusden, Woudenberg en Achterveld.

Je kan dan op eigen gelegenheid een route maken langs 26 etalages in Leusden, Woudenberg en Achterveld waar kunstwerken zijn geplaatst van de deelnemende kunstenaars.

Een routekaart van de KunstKijkRoute is vanaf 1 april te vinden op deze website en kan worden uitgeprint. Vanaf 1 april kan de routekaart ook worden afgehaald op een aantal uitgiftepunten. De afhaaladressen worden op 1 april bekend gemaakt.

De route is ook te volgen via Google Maps, via onze website en dmv het met je telefoon scannen van een QR-code die bij de kunstwerken is geplaatst.

De organisatie van de AtelierRoute is in handen van Stichting Kunstpromotie Leusden Woudenberg.

Stichting Kunstpromotie Leusden Woudenberg streeft ernaar om kunst door middel van educatie en participatie te promoten. 

Kennismaken met en kennis nemen van kunst stimuleren wij door activiteiten en evenementen te organiseren. 

Het realiseren van nieuwe creatieve en ondernemende activiteiten draagt bij aan meer sociale cohesie en versterkt kunstbeleving in Leusden, Woudenberg en omgeving.

Bestuur van AtelierRoute (vlnr) Rietje Smal, Ellen Adank, Gerard Hilderink en (zittend) Peter van Schaik.

Contact

De projectgroep bestaat uit Peter van Schaik, Gerard Hilderink, Ellen Adank en Rietje Smal.

Postadres: Ellen Adank
Griftdijk 9, 3953 ML Maarsbergen

Kijk regelmatig op onze website of social media voor het laatste nieuws.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief dan ben je altijd op de hoogte.

Graag tot de AtelierRoute.