Route 2023

20 oktober 2022

De AtelierRoute van 2022 was erg succesvol. Prachtig weer, veel bezoekers en veel positieve reacties. Intussen hebben we alweer twee keer vergaderd voor de nieuwe route in 2023.

Een voorzitter is natuurlijk blij als hij zijn bestuur weer volledig heeft. Ellen Adank en Rietje Smal-Zwanenburg  hebben afscheid genomen van hun bestuursfuncties. Nieuw in het bestuur zijn Joost Bongers (Communicatie & PR) en Myrtille Offermans (Secretaris). En fijn dat we met Myrtille weer een bestuurslid hebben die in Woudenberg woont!

Thema Atelierroute 2023             

 “Flower Power!” 

Andy Warhol  “Flowers”

Verzoek aan de deelnemers om minimaal één werk te maken dat aansluit bij het thema “Flower Power!” Uit deze werken wordt een keuze gemaakt voor op de posters en het Routeboekje. 

Inschrijven
Inschrijven voor de AtelierRoute 2023 kun je doen tussen medio november en medio januari. Oud-deelnemers krijgen een mail met daarin de uitnodigng om in te schrijven via hun persoonlijke inschrijflink, waarbij de ons bekende gegevens al zijn ingevuld.

Inschrijven is ook mogelijk via deze link.
Vergeet niet alle velden in te vullen en op ‘verzend’ te drukken. Direct na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail met de factuur. Pas na betaling ben je verzekerd van deelname.

Meer lees je in de nieuwsbrief november 2022

 

Onze sponsoren