Samenwerking met Down Town Leusden

19 december 2021
Trots zijn wij te kunnen vertellen dat de AtelierRoute in het kader van de maatschappelijke activiteit in 2022 gaat samenwerken met Down Town Leusden.
Down Town gaat per 1 maart 2022 samenwerken met Stichting Toeristische Informatieverstrekking Leusden. In de nieuw te openen toerismewinkel in de Hamershof krijgt Down Town een eigen plek.
Een plek om inpakwerk te doen, creatieve cadeaus te maken én als uitvalsbasis voor klussen buiten de deur. De Down Towners kunnen ondernemers op en rondom de Hamershof helpen bij klussen, maar ook zorgen dat de Hamershof er schoon en verzorgd uitziet. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan dit nieuwe avontuur.
Wij hebben de Down Towners uitgenodigd om te helpen bij de deelnemersbijeenkomst in theater De Tuin op 16 februari 2022. Als tegenprestatie zal de AtelierRoute de DownTowners begeleiden bij het maken van een kunstwerk voor de nieuwe winkel. Ook kunnen kunstenaars van de AtelierRoute een rol spelen bij het maken van creatieve cadeaus samen met de DownTowners’. Hierover volgt in januari meer informatie.
Wil jij dit project van de AtelierRoute en Down Town steunen, dat kan door:
* (mede)financieren;
* materiaal beschikbaar stellen voor het maken van creatieve cadeautjes; of
* hulp bieden bij de uitvoering van dit project.
Stuur dan een mail aan: info@atelierroute.org.
Wil je graag als vrijwilliger aan de slag bij Down Town of weet je nu al mooie klussen voor de Down Towners? Ga dan voor meer informatie naar de website van Down Town Leusden.
Kan een afbeelding zijn van 5 mensen en staande mensen
https://www.downtownleusden.nl

Onze sponsoren