We gaan in 2024 weer een AtelierRoute organiseren!

13 december 2023

In 2023 hebben we een prachtige AtelierRoute gehouden met veel positieve reacties in de gehouden enquête onder de deelnemers.

Zoals bekend hebben de oud-bestuursleden aangegeven te willen stoppen. In eerste instantie heeft een nieuwsbrief geen nieuwe bestuursleven opgeleverd; een artikel in de Leusder Krant en in de Woudenberger heeft wel een aantal positieve reacties opgeleverd. Dit betekent dus goed nieuws: we gaan in 2024 weer een AtelierRoute organiseren!

We hebben de datum nog niet vastgesteld. Dat hoor je z.s.m.
Begin januari ontvang je van ons de uitnodiging om in te schrijven.

Omdat we laat zijn met de organisatie willen we nu al vast een aantal spelregels delen:

• Aanmelden kan alleen als je zelf een ruimte hebt om te exposeren. Dat kan dus ook samen met andere kunstenaars.

• Als de inschrijfmail wordt verzonden om je in te schrijven, doe dat dan ook meteen. De inschrijving sluit op 1 februari a.s.
NB. Pas als je bent toegelaten volgt een bevestiging MET factuur. Pas na betaling van de factuur ben je verzekerd van deelname. Betalingen zonder factuurnummer worden niet in behandeling genomen. Schrijf je dus snel in en wacht op de factuur.

• Naast de eigen bijdrage is de opbrengst van de advertenties een belangrijke inkomstenbron. Mocht je contacten hebben met bedrijven die willen adverteren, laat het ons dan weten.

Rest ons om jullie fijne feestdagen en een gezond en creatief 2024 toe te wensen!

Met kunstzinnige groet,

Bestuur Open AtelierRoute 2024

Onze sponsoren